Плаћање рата за школарину

Пон, 29. Окт, 2018. у 12:16

Приликом плаћања рате за школарину уписујете позив на број који вам генерише СИП, а на основу кога се идентификује уплатилац.

Број је јединствен за сваког студента и немојте га преписивати од других, јер ћете тако њима уплатити ваш новац.

Број је исти за све рате школарине у текућој школској години.

УПУТСТВО

 

Неопходно је да имате креиран СИП налог. Ако немате, креирајте га: Регистрација на СИП-у

Улогујте се на СИП: логин

Све податке везане за исплату рата школарине имате под опцијом Профил, па даље под Школарина.

 

 

Ту видите све податке за сваку рате школарине: укупан износ рате, када се очекује уплата, колико је до сада уплаћено и код датума је уплаћено.

Уколико је нека рата само делимично исплаћена, она се рачуна као да није плаћена и тако остаје све до измирења укупног износа дуга за ту рату.

Испод табеле са подацима о ратама, имате пример исправно попуњене уплатнице, са унешеним вашим подацима и, што је јако битно, позивом на број који је јединствен за вас и на основу кога препознајемо да сте баш ви уплатитли. Ваше је само да унесете износ за уплату.

Минимални износ за уплату је износ једне целе рате школарине. Можете уплатити и више рата, при чему се рате раздужују сукцесивно.

Након што ваша уплата буде регистрована (најкасније два радна дана након плаћања), стиже вам и-мејл са поруком о извршеној уплати.

Уплатницу није потребно да предајете Студентској служби, али је сачувате као доказ уплате у случају непредвиђених техничких проблема.

Уколико не унесете позив на број, уплатницу је неопходно да предате Студентској служби.