Слање захтева за решавање проблема

Сре, 21. Дец, 2016. у 14:53

Уколико имате било какав проблем везан за приступ СИП-у, елфак и-мејлу или наставним сајтовима, проблем у вези са пријавом испита преко СИП-а, проблем са плаћањем испита или школарине, проблем са приступом он-лајн предавањима или било какав други технички проблем, затражите помоћ слањем званичног захтева за решавање проблема на:

pomoc@elfak.rs 

или посетите портал 

https://help.elfak.ni.ac.rs/

На сајт техничке помоћи се логујете кликом на дугме Office 365, које вас води на страну за логовање на ваш званични елфак мејл, а потом враћа на сајт за пружање техничке помоћи.

Уколико шаљете и-мејл, он мора бити послат са Вашег званичног елфак и-мејл налога.

Уколико немате могућност приступа елфак и-мејл налогу, покушајте да прво вратите право приступа помоћу измене лозинке на СИП-у: упутства.

Уколико и поред овога не успете да се улогујете на елфак и-мејл, захтев можете послати са приватног е-мејла али обавезно пошаљите и фотографију или скен прве стране индекса (слику кропујте и смањите на величину довољну за јасан увид у све податке).

Сваки захтев који шаљете Рачунском центру мора садржати следеће елементе, иначе неће бити узет у разматрање:

Наслов: Захтев за решавање проблема, индекс <број индекса>

Тело поруке:
Име и презиме:
елфак и-мејл:
ЈМБГ:
Број индекса:
Детаљан опис проблема: 

Након што сте креирали тикет, неко од запослених у Рачунарско-информационом центру ће вам одговорити у што краћем периоду. Одговор можете видети на сајту, али вам он уједно стиже и на мејл. Уколико техничка подршка затражи додатне информације од вас, можете им одговорити путем веб сајта или на мејл који вам је стигао.

 

 

Обавештење/пристанак за обраду података о личности

Ваше податке о личности Универзитет у Нишу, Електронски факултет у Нишу (у даљем тексту Факултет), као руковалац података, обрађиваће у складу са Законом о заштити података о личности, на основу Вашег пристанка, ради извршења законом прописаних овлашћења и поштовања правних обавеза.
Сврха прикупљања Ваших података о личности је идентификација корисника.
Ваши подаци о личности ће бити чувани трајно, у складу са законским прописима.
У складу са Законом о заштити података о личности, имате право на приступ, исправку или брисање Ваших података о личности, односно право на ограничење обраде, право на приговор као и право на преносивост података.
У вези са свим питањима која се односе на обраду Ваших података о личности, као и у вези са остваривањем права прописаним Законом о заштити података о личности, можете се обратити лицу за заштиту података о личности које је одређено на Електронском факултету у Нишу.
Контакт подаци лица за заштиту података о личности налазе се на интернет страници Електронског факултета у Нишу.
Слањем Ваших података о личности потврђујете да сте прочитали обавештење о обради података о личности и да дајете пристанак да Факултет може обрађивати Ваше податке о личности у горе наведене сврхе.