Обавештење у вези са испуњеношћу услова за полагање испита

Сре, 9. Јан, 2019. у 11:35

Поштовани студенти,

Обавештавам Вас да је Комисија за наставу, као један од корака будуће аутоматизације и дигитализације процеса овере семестра, донела одлуку да се од овог семестра испуњеност услова за полагање испита студената потврђује на основу евиденције коју наставници доставе Студентској служби.

Наставници и сарадници за одговарајући предмет не потписују индекс али имају обавезу да доставе спискове студената који не испуњавају услов за полагање испита („услов за потпис“ до сада, нпр. неурађене лаб. вежбе, недовољан број долазака на предавања и сл.).

На основу тих података Студентска служба ставља студенту забрану полагања за конкретан предмет у складу са постојећим правилима.

Ако студент има забрану полагања испита, његово име се не појављује на списковима за испит (иако је можда пријавио испит преко СИП-а).

Услови за полагање испита дефинисани су у оквиру сваког предмета и наставници, односно сарадници, су били у обавези да вам те информације доставе на почетку семестра.

Информације о томе да ли сте испунили услове за полагање испита, односно да ли имате забрану полагања, биће вам ускоро доступне на СИП-у.