Презентација компаније ZF Group

Чет, 4. Мај, 2023. у 11:16

Компанија ZF Group организује презентацију за студенте Електронског и Машинског факултета. Презентација ће се одржати на Машинском факултету, шести спрат, просторија 611, у среду 10. маја у 12 сати.

Студенти Електронског факултета се за присуство презентацији могу пријавити до понедељка 8. маја на мејл nikola.mihajlovic@elfak.ni.ac.rs

ZF Group је технолошка компанија која послује на глобалном нивоу и производи системе за путничка и комерцијална возила, као и индустријску технологију, омогућујући увођење следеће генерације мобилности.

ZF Group омогућава возилима да гледају, размишљају и поступају!

Са традицијом дужом од 100 година, ZF Group улаже у четири технолошка поља која су посебно обећавајућа за будућност, јер свако од њих даје велики допринос мобилности сутрашњице, а то су: аутоматизована вожња, контрола кретања возила, интегрисана безбедност и електромобилност. Својим широким портфолиом производа и софтверским решењима ZF Group унапређује мобилност и услуге како за реномиране произвођаче возила, тако и за нове клијенте који пружају услуге превоза и обезбеђивања мобилности.

Компанија ZF Group на глобалном нивоу има око 165.000 запослених и послује на 168 производних локација у 32 земље света и као таква је једна од највећих светских добављача у аутомобилској индустрији. ZF Serbia припада најмлађој и најбрже растућој дивизији компаније ZF, дивизији Electrified Powertrain Technology. Фокус је на производњи и развоју нових генерација електромотора и генератора за хибридне и електричне погоне, микро прекидачима као и ручицама мењача.

Сазнајте више на www.zf.com