Дан ИТ Лабс компаније

Пон, 24. Апр, 2023. у 14:04

Пажња свим студентима!!

Придружите нам се 27. априла на дан ИТ Лабс компаније!

У оквиру дана њихове компаније, имаћете јединствену прилику да разговарате са њиховим представником за људске ресурсе и сазнате више о животу у ИТ Лабс-у  и могућностима за каријеру које нуде. Основана 2005. године у Лос Анђелесу, компанија је специјализована за пружање софтверских решења и доживела је изузетан раст, тренутно бројећи преко 250 чланова тима широм света.

Такође ћете имати прилику да чујете једног од техничких лидера  ИТ Лабс-а, Милана Сарића, који ће одржати предавање под називом „Уобичајене грешке у React-u“. Како каже Милан: „Људски је грешити, али постоје грешке које смо направили 1000 пута у животу. Верујем да ћу вам поделити своје искуство и да ћу моћи да вам уштедим невоље да их понављате као и да вам помогнем да направите искорак!“ Ово предавање ће обрадити грешке које се дешавају у свим фазама развоја производа, како их препознати и избећи у будућности.

Не пропустите ову прилику да сазнате више о ИТ Лабс компанији  и да научите вредне лекције и савете од њихових стручњака!

Презентација компаније ИТ лабс одржаће се у четвртак, 27.04.2023. године, у просторији 165 (Лабораторијска ламела Електронског факултета у Нишу) са почетком у 12 сати.