Курс PLC програмирања

Пон, 13. Апр, 2020. у 9:06

У оквиру пројекта Унапређења наставе из групе предмета Електричне машине и погони (УНЕМП), финансираног од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, организује се Курс PLC програмирања кроз примере подржане у виртуелном окружењу формираном у софтверу Factory IO.

Позивају се заинтересовани студенти Електроенергетике и других модула Електронског факултета да се пријаве слањем и-мејла на адресу milutin.petronijevic@elfak.ni.ac.rs. У пријави је потребно навести следеће податке: Име Презиме студента, и-мејла налог са @elfak.rs. Искористите прилику да стекнете нова инжењерска знања веома корисна за будуће запослање и да уједно обогатите вашу стручну биографију. Курс је посвећен програмирању и коришћењу Siemens PLC уређаја, а изводе га предавачи са дугогодишњим искуством у употреби ових уређаја у индустрији.

Курс ће бити организован у периоду од 21. до 24 априла преко MS Teams платформе, а остале детаље (потребни софтвери за активно учешће) добићете након регистрације. У прилогу овог позива можете видети списак предавача и агенду курса.