ИТ лабс пракса и будућа сарадња

Пон, 19. Дец, 2022. у 11:51

ОБЕЗБЕЂИВАЊЕ КВАЛИТЕТА ПРАКСЕ


QA пракса

QA инжењери су кључни део сваког развојног процеса, јер су они ти који обезбеђују да развијено решење функционише у складу са стандардима.

У ИТ Лабс-у смо посвећени испоруци високог квалитета решења, и знају важност испоруке софтвера који додирује све основе у погледу функционалности и скалабилности. Нудимо 3-месечну праксу на којој ћете моћи да научите различите методе, технологије и платформе и како да приступите решавању проблема и да радите са тимом који је одличан. Све ово радећи на симулација пројекта заједно са тимом и са високо квалификованим ментором који води ваш рад и напредак. И наравно, на крају те праксе, постоји могућност запослења за све који успешно заврше програм праксе!

О захтевима и предностима прочитајте овде

 

FULLSTACK (.NET+REACT) пракса

FULLSTACK инжењери су креативци који знају како да претворе идеју у радни код, а онда тај код постаје радни софтвер. И знамо понешто (знамо много, да будемо поштени) о томе који код функционише, а ми тражимо ученика који је жељан да учи и да подели оно што знамо. Нудимо 3-месечну праксу на којој ћете моћи да научите различите технологије, језике кодирања и платформе, и да зароните дубоко у то како тече пуни развојни животни циклус (СДЛЦ), како да приступите решавању проблема и да радите са kick-ass тим. Све то радећи на симулацији пројекта заједно са тимом и са високо квалификованим ментором који води ваш рад и напредак.
И наравно, на крају те праксе, постоји могућност запослења за све који успешно заврше програм праксе!

О захтевима и предностима прочитајте у наставку