Интерактивна радионица за студенте

Пет, 19. Апр, 2019. у 14:45

Електронски факултет у Нишу и NiCAT кластер Вас позивају на интерактивну радионицу за студенте у оквиру које ћемо вам презентовати налазе и сугестије за модернизацију курикулума, али и водити отворену дискусију са вама о истом.
Налази и сугестије прикупљени су попуњавањем упитника у протеклих месец дана. Упитнике је попунило око 60 испитаника и то представници компанија, алумни групе, стручна јавност, као и студенти Електронског факултета у Нишу.
Циљ овог пројекта је успоставити тело које ће периодично давати сугестије факултету како мењати курикулум, а овај упитник и његови налази биће прва повратна информација. То тело ће, поред представника факултета и привреде, чинити и баш ви – студенти.
Зато вас позивамо на радионицу која ће се одржати у уторак 23.априла са почетком од 12 сати на Електронском факултету у Нишу, Сала 1
Пријаве су обавезне због адекватне организације догађаја и то путем линка https://forms.gle/9nfGvFPC4nTFTeh27
Радионица се одржава у оквиру пројекта СИНЕРГИЈА (СИстемска сарадња у области унапређења курикулума, Наставног процеса, пракси и увођења у посао новозапослених у фирмама између Електронског факултета и фирми из области напредних технологија), који је финансијски подржан од стране Канцеларије за локални економски развој и пројекте града Ниша.

Агенда


Уторак 23.04.2019.
Сала 1, Електронски факултет у Нишу (Александра Медведева 14)


11:50 Регистрација учесника
12:00 Горан Младеновић, директор NiCAT кластера- Презентација налаза истраживања тренутног стања
12:20 Отворена дискусија
13:00 Закључци и који су следећи кораци