Нови циклус гостујућих предавања на Електронском факултету

Чет, 1. Апр, 2021. у 14:22

Назив предавања: Дигитални пројекти и унапређење корисничког искуства у Блоку Промет (НИС а.д. Нови Сад)

Кратак опис предавања: Унапређење корисничког искуства, посебне понуде креиране на основу понашања потрошача и њихових куповних навика, оријентисаност на купца – кључне су теме великих компанија. Овај концепт није нов, али га данас примећујемо на сваком кораку. Зашто је тако?

Убрзане технолошке промене захтевају од компанија да се константно прилагођавају и проналазе нове начине за одржавање конкурентске предности и унапређење корисничког искуства.

Пратећи истраживања и најбоље светске праксе, као и потребе компаније, Блок Промет компаније НИС је креирао свој дигитални портфолио, омогућавајући боље пословне резултате и успешнију комуникацију са потрошачима.

У складу са овим стратешким усмерењем, развијени су мобилна апликација Drive.GO која омогућава плаћање горива на бензинским станицама без одласка на касу, и data mining алат који је омогућио спектар важних анализа за сегментацију база података и креирање релевантних, персонализованих понуда као кључних алата за повећање продаје и привлачење нових потрошача.

Термин предавања: петак, 09.04 од 13 до 14.30 часова

Предавачи: Виолета Милановић, пројектни менаџер за дигиталну трансформацију и Хана Бугарин, ИТ пројект менаџер

Предавање се организује у склопу сарадње коју Факултет има са компанијом НИС а.д.

Предавање је онлајн, приступа се кликом на Join Skype Meeting . За екстерне кориснике – Try Skype Web App.